Leiebil Zürich Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Zürich Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Zürich Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Zürich Lufthavn gjennom oss.

Zürich Lufthavn guide

Bilutleie Zürich Lufthavn
Leiebil Zürich Lufthavn

Zürich Airport (ZRH), også kalt «Flughafen Kloten», ligger i småbyen Kloten –  ca.12 km nord for Zürich sentrum. Dette er Sveits’ største flyplass – og dessuten base for Swiss International Air Lines og Lufthansa. Flyplassen betjener over 20 millioner passasjerer årlig.

Zürich Lufthavn ble etablert i 1921, og har senere vært utbygget flere ganger – siste gang i 2003. Da ble en ny terminal bygget, og det ble opprettet en automatisk togforbindelse mellom den nye og den gamle terminalen.

Mange internasjonale flyselskaper står for en rekke faste ruteforbindelser herfra til destinasjoner over store deler av verden.

Det er et stort utvalg av caféer, restauranter og butikker på Zürich Lufthavn. I og med at Sveits ikke er medlem av EU, er taxfree-tilbudet til alle utenlandske passasjerer uvanlig stort.

Av publikumsfasiliteter ellers, må det store konferansesenteret nevnes. Her er det en rekke utleiekontorer, samt møterom med plass til 120 peroner. Senteret tilbyr selvsagt også faks-, telefon- og internett-tjenester.

For å komme seg fra Zürich Lufthavn til Zürich sentrum, har man mange muligheter. Det går tog fra en jernbanestasjon under en av terminalbygningene – ikke bare til Zürich, men også til bl.a. Bern, Basel og Lucerne/Luzern. Også busstilbudet er meget godt (og inkluderer også nattbusser). Ellers kan man selvsagt benytte taxi.

Ønsker man å leie bil i Zürich, har de anerkjente og internasjonale bilutleiebyråene Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt sine kontorer på flyplassen.

Det finnes en rekke hoteller ved og i nærheten av Zürich Lufthavn. De nærmeste er Hilton Zürich Lufthavn og Novotel Zürich Lufthavn Messe. Mange av de hotellene som ligger litt lengre unna, tilbyr gratis shuttlebuss fra flyplassen.