Leiebil Genève Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Genève Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Genève Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Genève Lufthavn gjennom oss.

Genève Lufthavn guide

Bilutleie Genève Lufthavn
Leiebil Genève Lufthavn

Genève-Cointrin International Airport (GVA) ligger 5 km nordvest for Genève sentrum.
Den nordlige delen av flyplassen går langs grensen mot Frankrike (litt inn på fransk område), og anvendes derfor både av Sveits og Frankrike. I praksis er flyplassen fysisk delt inn i en sveitsisk og en fransk del. Man kan etter landing velge å gå gjennom fransk eller sveitsisk passkontroll. Om man velger fransk passkontroll, kan man reise med buss, taxi eller bil til Frankrike utan å passere sveitsisk pass- eller tollkontroll.

Genève Lufthavn ble etablert i 1919, og har opp gjennom årene blitt oppgradert og utvidet flere ganger. I dag er den en av de mest trafikkerte i Sveits, og årlig betjenes 12 millioner passasjerer her.

Flyplassen er fast base for flyselskapene EasyJet og Swiss International Air Lines. Ellers er det en internasjonal flyplass hvor en rekke flyselskaper har faste ruter til destinasjoner over store deler av verden.

Genève Lufthavn er  meget godt utstyrt med publikumsfasiliteter. Det finnes rundt 50 butikker å velge mellom – blant disse hele fem tax-free-butikker. I tillegg kan flyplassen tilby 14 barer og caféer – samt et titalls restauranter.

For å komme fra Genève Lufthavn til sentrum av Genève har man mange muligheter. Det går tog direkte fra flyplassen (også til Frankrike) – og busstilbudet er svært godt utbygget. Man kan selvsagt også benytte taxi.

Ønsker man å leie bil på flyplassen, har man mulighet for dette både på den sveitsiske delen og den franske delen av området. Følgende bilutleiebyråer er representert på den sveitsiske delen: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Auto og National. På den franske delen finnes bilutleiefirmaene Avis, Europcar, Hertz og National.

Det ligger flere hoteller i nærheten av  flyplassområdet, og en shuttlebuss kjører direkte til følgende av dem: Express Holiday Inn, Ramada Park Hôtel, Mövenpick Genève, NH Geneva Airport Hotel, Crowne Plaza – samt til Holiday Inn Thoiry på den franske siden.