Leiebil Bordeaux Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bordeaux Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bordeaux Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bordeaux Lufthavn gjennom oss.

Bordeaux Lufthavn guide

Bilutleie Bordeaux Lufthavn
Leiebil Bordeaux Lufthavn

Bordeaux – Mérignac Airport (BOD) ligger 13 km vest for Bordeaux sentrum – i forstaden Mérignac – og er en internasjonal lufthavn. Flyplassen heter på fransk «Aéroport de Bordeaux – Mérignac», og er den 6. travleste i Frankrike.

Bordeaux – Mérignac Airport betjener 3,6 millioner reisende årlig (2010), og omlag 20 flyselskap har direkteruter herfra til inn- og utland – deriblant Air France, British Airways, KLM og Ryanair.

Noen av de mest populære destinasjonene fra Bordeaux er Paris, Lyon, Marseille, London, Gèneve, Amsterdam og Madrid.

Flyplassen ble grunnlagt i 1917, og har i dag 2 terminaler med 3 haller (A, B og Billi). Sistnevnte benyttes av lavprisselskaper.

Det er godt utvalg av butikker og spisesteder på flyplassen, og andre fasiliteter som finnes er bl.a. postkontor, informasjons-disk, bank og  minibanker. Det finnes flere hoteller i ulike prisklasser nær flyplassen – bl.a. det 3-stjerners «Best Western Bordeaux Airport Hotel».

Det er gode bussforbindelser fra flyplassen og inn til Bordeaux sentrum. Alternativt kan man ta taxi.
Dersom man ønsker å leie bil i Bordeaux, har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer sine kontorer på flyplassen – bl.a. Avis, Hertz, Sixt, Budget og Europcar.