Leiebil Annecy

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Annecy

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Annecy

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Annecy fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Annecy gjennom oss.

Annecy guide

Bilutleie Annecy
Leiebil Annecy

Annecy ligger i regionen Rhône-Alpes i sørøst-Frankrike, og er hovedby i departementet Haute-Savoie. Byen har omlag 50.000 innbyggere (2008), og ligger ved foten av Alpene – kun 33 km sør for Genève i Sveits. Elven Thiou renner gjennom byen.

Annecy har vakker beliggenhet ved «Lac d’Annecy» – som er den nest største innsjøen i Frankrike, og er kjent som «den reneste innsjø i Europa». Mange turister reiser hit på badeferie.

Annecy er en liten og koselig by, og har en rekke historiske bygninger. Et av byens landemerker er det gamle fengslet «Palais de l’Isle» fra 1200-tallet – som ligger midt i elven Thiou. Besøkende kan komme inn i bygningen og bl.a. se de gamle fengselscellene, rettssalen og et kapell her.

På en ås over gamlebyen ligger slottet «Château Annecy» fra middelalderen – som idag huser et museum for samtidskunst.
En annen populær turistattraksjon i byen er den katolske katedralen «Cathédrale Saint-Pierre d’Annecy» fra 1500-tallet.

Ellers har byen en rekke parker og grøntarealer ved innsjøen, og det er relativt kort avstand til en rekke ski- og vintersportssteder i Alpene. (Den kjente byen Chamonix ligger kun 1,5 t. kjøretur fra Annecy).

Byen er ellers kjent for sin årlige animasjonsfestival.

Nærmeste flyplass er Annecy Airport – Meythet, som ligger 6 km utenfor sentrum, og herfra går det kun rutefly til Paris. Den større internasjonale flyplassen «Genève International Airport» i Sveits, ligger 47 km nord for Annecy.