Leiebil Corsica Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Corsica Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Corsica Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Corsica Lufthavn gjennom oss.

Corsica Lufthavn guide

Bilutleie Corsica Lufthavn
Leiebil Corsica Lufthavn

Figari Sud-Corse Airport (FSC) – som på fransk heter «Aéroport Figari Sud-Corse» –  ligger sør på den franske øya Korsika. Flyplassen befinner seg 25 km sørvest for byen Porto-Vecchio – som er øyas 3. største by.

Figari Lufthavn ble åpnet i 1975, og har 1 terminalbygning. Fasiliteter for reisende er relativt begrenset, men det finnes noen få butikker og «snack-barer» i bygningen. Ellers finnes en informasjons-disk samt muligheter for internett-tilgang. Det er ingen minibanker på flyplassen.

Figari Lufthavn betjener omlag 300.000 reisende i året, og flyselskaper som  Air France, Air Corsica, Ryanair og Thomsonfly trafikkerer her. Det går både faste og sesongmessige flyruter fra flyplassen, og de mest populære destinasjonene er bl.a. Paris, Marseille, Nice, London og Brussel.

For å komme seg inn til byen Porto-Vecchio, kan man benytte buss eller taxi. Mange turister ønsker å leie bil på Korsika, slik at man har friheten til oppdage nye og spennende steder. Man kan hente sin leiebil allerede på flyplassen, da bilutleiefirmaer som  Avis, Europcar og Hertz har filialer her.