Leiebil Corsica Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Corsica Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Corsica Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Corsica Lufthavn gjennom oss.

Corsica Lufthavn guide

Bilutleie Corsica Lufthavn

Leiebil Corsica Lufthavn

Figari Sud-Corse Airport (FSC) – som på fransk heter «Aéroport Figari Sud-Corse» –  ligger sør på den franske øya Korsika. Flyplassen befinner seg 25 km sørvest for byen Porto-Vecchio – som er øyas 3. største by.

Figari Lufthavn ble åpnet i 1975, og har 1 terminalbygning. Fasiliteter for reisende er relativt begrenset, men det finnes noen få butikker og «snack-barer» i bygningen. Ellers finnes en informasjons-disk samt muligheter for internett-tilgang. Det er ingen minibanker på flyplassen.

Figari Lufthavn betjener omlag 300.000 reisende i året, og flyselskaper som  Air France, Air Corsica, Ryanair og Thomsonfly trafikkerer her. Det går både faste og sesongmessige flyruter fra flyplassen, og de mest populære destinasjonene er bl.a. Paris, Marseille, Nice, London og Brussel.

For å komme seg inn til byen Porto-Vecchio, kan man benytte buss eller taxi. Mange turister ønsker å leie bil på Korsika, slik at man har friheten til oppdage nye og spennende steder. Man kan hente sin leiebil allerede på flyplassen, da bilutleiefirmaer som  Avis, Europcar og Hertz har filialer her.

Meny