Leiebil Le Mans

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Le Mans

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Le Mans

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Le Mans fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Le Mans gjennom oss.

Le Mans guide

Bilutleie Le Mans
Leiebil Le Mans

Le Mans ligger nordvest i Frankrike – i regionen Pays de la Loire – og er den største byen i departementet Sarthe. Le Mans har omlag 142.000 innbyggere (2009), men regner man med forsteder – stiger folketallet til over 300.000. Byen ligger vakkert til ved elven Sarthe.

Le Mans er et handelssentrum for regionen samt et viktig knutepunkt for jernbane og vei. Det går høyhastighetstog fra byen til både Paris og Nantes.

Le Mans er kanskje mest berømt for sine racerbilbaner, som ligger 5 km utenfor sentrum. Her arrangeres det årlige billøpet «24-heures du Mans». Det finnes også et populært bilmuseum på stedet – med utstilling av over hundre biler.

Gamlebyen i Le Mans er en stor turistattraksjon, og her kan man se rester av de romerske bymurene fra slutten av 300-tallet, den store gotiske St. Julien du Mans-katedralen fra 1200-tallet (som er særlig kjent for sine vakre glassmalerier), palasset «Palais des comtes du Maine» fra 1400-tallet samt ruiner av et romersk bad.

Ellers har byen et arkeologisk museum, en botanisk hage samt flere parker og grøntarealer.

Nærmeste større flyplass er Nantes Airport – Atlantique, som ligger 196 km sørvest for Le Mans. Også Paris – Charles de Gaulle Airport er et alternativ, som befinner seg 207 km fra Le Mans.