Leiebil Lyon Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Lyon Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Lyon Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Lyon Lufthavn gjennom oss.

Lyon Lufthavn guide

Bilutleie Lyon Lufthavn
Leiebil Lyon Lufthavn

Den internasjonale lufthavnen Aéroport Lyon-Saint Exupéry (LYS) ligger øst for bysenteret, og er oppkalt etter den berømte forfatteren og luftfartspioneren Antoine de Saint-Exupėry. Avstanden til selve Lyon er 20 km.

Flyplassen har to terminaler, og mellom disse ligger det sentrale shopping- og serviceområdet.

Lyon Lufthavn er, med sine 6,5 millioner reisende pr. år, den fjerde travleste flyplassen i Frankrike. Herfra går det fly i fast rute til en rekke destinasjoner over hele verden.

For å komme fra Lyon Luftavn til Lyon sentrum har man flere muligheter. Man kan benytte høyhastighetstoget TGV (som også har ruter herfra til Paris og Marseilles) – eller man kan bruke en av de mange bussrutene. Taxi er selvsagt også en mulighet, og det arbeides dessuten for tiden med planer om en egen metrolinje til/fra flyplassen.
.
Ønsker man å leie bil på Lyon Lufthavn, er tilbudet godt. Det fleste av de kjente internasjonale utleiebyråene er nemlig presentert her, bl.a. Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt.
For turister med god råd er det også mulig å leie limousin med sjåfør.

Det er to hoteller på flyplassområdet: Sofitel, som er direkte forbundet med det sentrale terminalbygget – og Kyriad, som man kan nå med shuttlebuss. Dessuten finnes det flere butikker, kafeer og restauranter på og i nærheten av flyplassen.