Leiebil Amiens

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Amiens

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Amiens

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Amiens fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Amiens gjennom oss.

Amiens guide

Bilutleie Amiens
Leiebil Amiens

Amiens er hovedstad både i departementet Somme og i regionen Picardie i Nord-Frankrike.
Byen ligger vakkert til ved elva Somme, og har om lag 135.000 innbyggere (2010).

Amiens har helt siden middelalderen vært kjent for sin tekstilproduksjon – men er først og fremst verdensberømt for den fantastiske vakre katedralen Notre-Dame, som er Frankrikes største gotiske kirke. Den ble påbegynt i 1218, og er i gjennomrestaurert etter omfattende skader under 2. verdenskrig. Katedralen står på UNESCOs verdensarvliste.  

Andre severdigheter i Amiens er bl.a.  den arkeologiske hagen i bydelen Saint-Acheul –  som dokumenterer bosetninger her fra tidlig steinalder samt de to 1400-tallskirkene Saint Germain og Saint Remi. Ellers har Amiens også et eget Jules Verne-museum. Museet har utstillinger som forteller om forfatterens liv og virke.

Om man er ute etter en annen type attraksjon, kan «Amiens Circus» (eller Cirque Jules Vernes, som er det offisielle navnet) anbefales. Det ble åpnet av Jules Verne i 1889, og det holder til i en av Europas mest særegne sirkusbygninger.

Nærmeste internasjonale flyplass er Beauvais-Tille Airport, som ligger ca. 50 km sør for Amiens.