Leiebil Beauvis Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Beauvis Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Beauvis Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Beauvis Lufthavn gjennom oss.

Beauvis Lufthavn guide

Bilutleie Beauvis Lufthavn
Leiebil Beauvis Lufthavn

Den internasjonale flyplassen Beauvais – Tillé Airport (BVA)  ligger i Nord-Frankrike – omlag 7 km nordøst for sentrum av byen Beauvais. Flyplassen heter på fransk «Aéroport de Paris – Beauvais-Tillé», og ligger 85 km nord for Paris.

Flyplassen har 2 terminaler, og fasiliteter for besøkende er bl.a. flere restauranter og caféer samt butikker. Det finnes ikke hotell på flyplassen, men nærmeste overnattingssted «City Hotel» ligger kun 1 km fra terminalbygningene. Ellers er det godt med hoteller i Beauvais sentrum.

Beauvais-Tillé Airport betjener 2,9 millioner reisende i året (2010), og det er først og fremst lavprisselskaper som trafikkerer her – bl.a. Ryanair, BlueAir og Wizz Air. Fra flyplassen går det direkteruter til 50 destinasjoner i 14 land, også til/fra Moss Lufthavn – Rygge i Norge.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Beauvais sentrum, kan man ta buss eller taxi. Det finnes også flybusser som kjører direkte til Paris sentrum eller til Disneyland Paris – som er svært populære turistdestinasjoner.

Dersom man ønsker å leie bil i Beauvais, har flyplassen 6 bilutleiekontorer – deriblant de kjente aktørene som Avis, Europcar, Hertz, National og Sixt.