Leiebil Angers Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Angers Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Angers Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Angers Lufthavn gjennom oss.

Angers Lufthavn guide

Bilutleie Angers Lufthavn
Leiebil Angers Lufthavn

Angers-Loire Airport – Aéroport Angers-Loire – (ANE) er en flyplass i det franske departementet Maine-et-Loire. Lufthavnen het opprinnelige Angers-Marce Airport da den åpnet i 1998, men skiftet navn i 2006. Den erstattet Angers gamle flyplass, som hadde vært i drift helt fra 1908.

Dette er i utgangspunktet et nasjonal flyplass, som de siste årene har vært gjennom en voldsom ekspansjon. I 2010 betjente flyplassen 4200 passasjerer, men har etter en nylig utbygging en kapasitet på 50.000. Det forventes en betydelig økning i årene som kommer – og det er planer om flere internasjonale destinasjoner.

Det er både restaurant og butikk i flyplassterminalen – og i tilknytning til flyplassen er det dessuten et spennende luftfartsmuseum.

For å komme seg til Angers sentrum, som ligger 16 km sørvest for flyplassen, kan man benytte buss eller taxi.

Ønsker man å leie bil i Anger, har flere internasjonale bilutleiefirmaer (bl.a. Hertz, Budget, Sixt) sine kontorer på flyplassen.