Leiebil Ajaccio

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Ajaccio

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Ajaccio

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Ajaccio fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Ajaccio gjennom oss.

Ajaccio guide

Bilutleie Ajaccio
Leiebil Ajaccio

Ajaccio er hovedstaden på øya Korsika i Middelhavet, og ligger i det franske departementet Corse-du-Sud. Byen har omlag 65.000 innbyggere (2008), og ligger på øyas vestkyst. Fra havnen i Ajaccio er det fergeforbindelse til bl.a. Marseille, Toulon og Nice. Mange cruise-skip besøker også denne byen.

Ajaccio ble grunnlagt i 1492, og er idag en populær turistby som lokker med behagelig Middelhavsklima, flotte sandstrender samt en rekke kulturhistoriske attraksjoner.

Korsika ble en del av Frankrike i 1768, og i 1769 ble Napoleon Bonaparte født i Ajaccio. Hans barndomshjem – Maison Bonaparte – er idag omgjort til museum, og rundt omkring i byen finnes dessuten en rekke monumenter til ære for ham.

Andre attraksjoner i Ajaccio er bl.a. festningen «La Citadelle» fra 1492, Kunstmuseet Fesch – med stor samling av malerier fra 1700-tallet og frem til idag, Katedralen «Cathédrale Notre-Dame-de-l’Assomption d’Ajaccio» fra 1593 samt det korsikanske historiske museet «Musée A Bandera Ajaccio».

Byen har en hyggelig strandpromenade, gode shoppingmuligheter og et yrende uteliv – med restauranter, barer, casino og nattklubber.

Den internasjonale flyplassen «Ajaccio Airport – Napoleon Bonaparte» ligger 7 km øst for sentrum.