Leiebil Tours Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Tours Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Tours Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Tours Lufthavn gjennom oss.

Tours Lufthavn guide

Bilutleie Tours Lufthavn
Leiebil Tours Lufthavn

Tours Loire Valley Airport (TUF) – som på fransk heter «Aéroport Tours Val de Loire» – er en mindre flyplass i det franske departmentet  Indre-et-Loire, –  ca. 6 km nordøst for sentrum av byen Tours. Flyplassen betjener mellom 50.000 og 100.000 passasjerer årlig.

Forbindelsen mellom flyplassen og Tours sentrum trafikkeres av shuttlebusser med hyppige avganger. Alternativt kan man benytte ordinære rutebusser eller taxi.

Det er faste flygninger fra Tours Lufthavn til London og Porto i Portugal med flyselskapet Ryanair. Ellers er det en betydelig sesong- og chartertrafikk herfra til flere europeiske destinasjoner. Om man ønsker å leie bil i Tours, kan det gjøres hos en av de internasjonale bilutleiebyråene som er representert på flyplassterminalen – deriblant Avis, Europcar, Hertz og National.

Publikumsfasilitetene på flyplassen inkluderer restaurant og kiosk. Det er i tillegg business-senter i terminalbygningen samt bank og kontor for valutaveksling. Nærmeste hotell er Comfort Hotel Tours, som ligger 2 km fra flyplassen.