Leiebil Tours Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Tours Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Tours Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tours Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tours Lufthavn guide

Bilutleie Tours Lufthavn

Leiebil Tours Lufthavn

Tours Loire Valley Airport (TUF) – som på fransk heter “Aéroport Tours Val de Loire” – er en mindre flyplass i det franske departmentet  Indre-et-Loire, –  ca. 6 km nordøst for sentrum av byen Tours. Flyplassen betjener mellom 50.000 og 100.000 passasjerer årlig.

Forbindelsen mellom flyplassen og Tours sentrum trafikkeres av shuttlebusser med hyppige avganger. Alternativt kan man benytte ordinære rutebusser eller taxi.

Det er faste flygninger fra Tours Lufthavn til London og Porto i Portugal med flyselskapet Ryanair. Ellers er det en betydelig sesong- og chartertrafikk herfra til flere europeiske destinasjoner. Om man ønsker å leie bil i Tours, kan det gjøres hos en av de internasjonale bilutleiebyråene som er representert på flyplassterminalen – deriblant Avis, Europcar, Hertz og National.

Publikumsfasilitetene på flyplassen inkluderer restaurant og kiosk. Det er i tillegg business-senter i terminalbygningen samt bank og kontor for valutaveksling. Nærmeste hotell er Comfort Hotel Tours, som ligger 2 km fra flyplassen.

Meny