Leiebil Tours

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Tours

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Tours

Finn beste pris på bilutleie i Tours ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tours. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tours guide

Bilutleie Tours

Leiebil Tours

Tours ligger sentralt i Frankrike, ca. 240 km sørvest for Paris – og er hovedstad i departementet Indre-et-Loire. Byens hovedpulsåre –  Loire – er dessuten Frankrikes lengste elv. Innbyggertallet ligger på rundt 140.000 (2010), og regner man med forsteder – stiger folketallet til godt og vel 300.000.

Tours er både et viktig samferdselsknutepunkt i denne delen av landet – og en betydelig industriby. Dette gjelder særlig kjemisk og farmasøytisk industri, samt tekstilproduksjon.

Tours er en gammel by, som hadde en viktig posisjon i Romerriket de første par århundrene av vår tidsregning. Ellers er 732 et viktig årstall i byens historie. Karl Martell beseiret da en stor arabisk armé mellom Tours og Poitiers. Byen opplevde en ekspansjonsperiode i løpet av senmiddelalderen og renessansen, men opplevde en sterk tilbakegang på slutten av 1600-tallet.

Mye av byens gamle bebyggelse ble ødelagt under 2. verdenskrig, men en del sentrale byggverk unngikk likevel alvorlige skader. Derfor kan Tours fremdeles skilte med flere arkitektoniske attraksjoner fra glansperioden i middelalderen og renessansen – særlig i gamlebyen ved bredden av Loire. Det gjelder bl.a. den gotiske katedralen St. Gatien – oppført i perioden 1170-1547, St. Julien-kirken fra midten av 1200-tallet og Erkebispepalasset fra 1600-tallet som i dag huser et interessant kunstmuseum.

Nærmeste flyplass er Tours Val de Loire lufthavn, som ligger 6 km nordøst for byen

Meny