Leiebil Dijon

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Dijon

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Dijon

Finn beste pris på bilutleie i Dijon ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Dijon. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Dijon guide

Bilutleie Dijon

Leiebil Dijon

Dijon ligger i østre del av Frankrike, og er hovedstad i regionen Bourgogne. Byen har 150.800 innbyggere (2005). Dijon er en viktig handelsby, kjent for produksjon og salg av burgundervin, likør, sennep,eddik m.m.  Det heter at Dijon er en av de vakreste byene i Frankrike, fordi byen unngikk å bli ødelagt av bombene under den 2. verdenskrig. I byen finner man mange kirker og katedraler, flotte parker, kunstgallerier og museer. Den vakre Saint-Bénigne-katedralen (1250-88) bør spesielt nevnes.  Den er bygget i gotisk stil og har et 94 meter høyt tårn.   Dijon har ellers – som Paris – både sin Notre Dame-katedral og sin triumfbue (Port Guillaume)..

Palais des Ducs de Bourgogne er også verdt et besøk. Her finner man både  kunstmuseet  Musée des Beaux Arts og byens rådhus.

Dijons viktigste handlegate heter Rue de la Liberté.  Den strekker seg fra Place Darcy til Palais des Ducs.  Der kan man bl.a. besøke Le Boutique Maille (en spesialbutikk for sennep!).  Også Les Halles vil for mange være et spennende ekskursjonsmål.  Det er en stor, innendørs markedsplass for landbruksprodukter, kjøtt og sjømat.

Meny