Leiebil Dijon

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Dijon

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Dijon

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Dijon fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Dijon gjennom oss.

Dijon guide

Bilutleie Dijon
Leiebil Dijon

Dijon ligger i østre del av Frankrike, og er hovedstad i regionen Bourgogne. Byen har 150.800 innbyggere (2005). Dijon er en viktig handelsby, kjent for produksjon og salg av burgundervin, likør, sennep,eddik m.m.  Det heter at Dijon er en av de vakreste byene i Frankrike, fordi byen unngikk å bli ødelagt av bombene under den 2. verdenskrig. I byen finner man mange kirker og katedraler, flotte parker, kunstgallerier og museer. Den vakre Saint-Bénigne-katedralen (1250-88) bør spesielt nevnes.  Den er bygget i gotisk stil og har et 94 meter høyt tårn.   Dijon har ellers – som Paris – både sin Notre Dame-katedral og sin triumfbue (Port Guillaume)..

Palais des Ducs de Bourgogne er også verdt et besøk. Her finner man både  kunstmuseet  Musée des Beaux Arts og byens rådhus.

Dijons viktigste handlegate heter Rue de la Liberté.  Den strekker seg fra Place Darcy til Palais des Ducs.  Der kan man bl.a. besøke Le Boutique Maille (en spesialbutikk for sennep!).  Også Les Halles vil for mange være et spennende ekskursjonsmål.  Det er en stor, innendørs markedsplass for landbruksprodukter, kjøtt og sjømat.