Leiebil Bergerac

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bergerac

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bergerac

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bergerac fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bergerac gjennom oss.

Bergerac guide

Bilutleie Bergerac
Leiebil Bergerac

Bergerac ligger sørvest i Frankrike – i region Aquitaine, og er den nest største byen i departementet Dordogne. Byen har bortimot 30.000 innbyggere (2009), og ligger ved elven Dordogne.

Byen og området omkring er kjent for sin vinproduksjon, og her finnes mange vingårder samt vakre slott.
En stor turistattraksjon i Bergerac er byens historiske sentrum fra middelalderen, som ligger på nordsiden av elven. Her finner man hyggelige brosteinsgater og torg, restauranter og butikker.

I gamlebyen ligger også vinmuseet «Maison des Vins de Bergerac» som anbefales et besøk. Museet ligger i et gammelt kloster fra 1100-tallet, og vinentusiaster kan se utstillinger som forteller historien om Bergerac-viner. Om sommeren er det ofte konserter her, og i desember måned arrangeres et populært julemarked ved dette klosteret.

Andre populære turistattraksjoner i Bergerac er bl.a. kirken Notre-Dame fra 1868, skulpturmuseet «Musée Costi» som åpnet i 2003 samt byens tobakkmuseum – som ble grunnlagt i 1950. Her kan besøkende lære mer om tobakk og røyking fra et kulturhistorisk ståsted gjennom museets interessante utstillinger.

Nærmeste flyplass er Bergerac Airport – Roumanieres, som ligger 8 km sørøst for sentrum.