Leiebil Saint Malo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Saint Malo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Saint Malo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Saint Malo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Saint Malo gjennom oss.

Saint Malo guide

Bilutleie Saint Malo
Leiebil Saint Malo

Kystbyen Saint-Malo ligger nordvest i Frankrike – i regionen Bretagne – og tilhører det franske departementet Ille-et-Vilaine.

Saint-Malo er en populær bade- og ferieby – som ligger ved munningen av elven Rance ved Atlanterhavet. Det er fergeforbindelse fra havnen i Saint-Malo til bl.a. Plymouth i England.

Byen har omlag 50.000 innbyggere (2010) – men når turistene inntar Saint-Malo sommerstid, øker innbyggertallet til bortimot 200.000.

Tidevannsforskjellene er store ved kystbyen, og det kan bli opptil 14 meters forskjell mellom lavvann og høyvann.

De gamle bymurene fra middelaldren i Saint-Malo eksisterer fremdeles, og omringer gamlebyen – som ligger på en klippehalvøy. Her ligger også byens største turistattraksjoner – deriblant slottet «Château de Saint-Malo» fra 1400-tallet samt kirken «Cathédrale Saint-Vincent de Saint Malo» fra 1100-tallet.

Innenfor bymurene finnes trivelige gater med hoteller, restauranter, barer og butikker, og et par ganger i uken avholdes det hyggelig utendørsmarkeder her – som er svært populære for turister.

Badestrendene ved Saint-Malo er også et naturlig trekkplaster for turister, og her er det gode muligheter for ulike vannsportsaktiviteter.

Akvariumet «La Grand Aquarium – Saint-Malo» anbefales også et besøk. Her finnes 9 ulike temautstillinger med bl.a. tropiske fisk, haier, gigantiske krabber, skilpadder m.m.

Nærmeste flyplass er Dinard – Pleurtuit – Saint-Malo Airport, som ligger 16 km sørvest for sentrum.