Leiebil Briançon

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Briançon

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Briançon

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Briançon fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Briançon gjennom oss.

Briançon guide

Bilutleie Briançon
Leiebil Briançon

Briançon ligger sørøst i Frankrike – i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur – og tilhører departementet Haute-Alpes. Byen ligger ved sammenløpet av elvene Durance og Guisanne – kun 13 km fra grensen til Italia.

Briançon er en liten og vakker fjellby som ligger 1350 m.o.h. Byen har omlag 11.600 innbyggere (2009), og er dessuten et kjent vintersportssted for ski-entusiaster. Byen er også berømt for å være start- eller sluttby for sykkelrittet «Tour de France».

Briançon har et flott klima med 300 soldager i året, og svært lav luftfuktighet. Byen har i en årrekke  vært et kjent kursted for behandling av luftveissykdommer – bl.a. astma.

En av byens turistattraksjoner er festningen som ble bygget på 1600-tallet, for å beskytte regionen mot Østerrike. Denne inngår i «Vaubans festninger» – og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Det samme gjør broen «Pont d’Asfeld» fra 1734.

Også kirken Notre-Dame et Saint-Nicolas fra 1718 er verdt et besøk.

Briançon ligger nær Ecrins Nasjonalpark, og fra landsbyen Chantemerle (6 km nordvest for Briançon) kan man ta taubane opp til fjellet «Prorel» – som ligger 2566 m.o.h. Herfra har man flott utsikt over skiområdet «Serre Chevalier».

Nærmeste internasjonale flyplass er Torino Airport i Italia, som ligger 121 km nordøst for Briançon. Ellers ligger Grenoble Airport 156 km nordvest for Briançon.