Leiebil Orange

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Frankrike
  4. chevron_right
  5. Leiebil Orange

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Orange

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Orange fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Orange gjennom oss.

Orange guide

Bilutleie Orange
Leiebil Orange

Orange er en liten by i Sør-Frankrike – som ligger i  departementet Vaucluse – litt øst for elva Rhône. Byen har omlag 30.000 innbyggere – og ligger i et tradisjonelt jordbruksområde.

Orange ble grunnlagt i allerede i år 35 f.Kr. En periode var byen sentrum i et eget, lite fyrstedømme (Oranien-Nassau).

Blant byens desiderte attraksjoner og turistmagneter er de to imponerende, romerske ruiner. Den ene er et av de best bevarte amfiteatrene i Frankrike – «Théâtre antique d’Orange» – som en gang har hatt plass til mellom 6000 og 10000 tilskuere. Det ble bygget i løpet av det første århundret e.Kr. Siden 1869 har en årlig operafestival – Chorégies d’Orange – funnet sted her.

Den andre er triumfbuen «Arc de triomphe d’Orange» –  som muligens er enda litt eldre enn teatret. Den er 19,5 m bred og 19,2 m høy og dekorert med relieffer.

Sammen med det omkringliggende kulturlandskapet har triumfbuen og teateret siden 1981 vært oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Nærmeste flyplass er Avignon-Caumont Airport, som ligger ca. 35 km sør for Orange.