Leiebil Pescara

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Pescara

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Pescara

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Pescara fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Pescara gjennom oss.

Pescara guide

Bilutleie Pescara
Leiebil Pescara

Havnebyen Pescara ligger på østkysten i Midt-Italia – der elven Aterno-Pescara renner ut i Adriaterhavet. Byen tilhører regionen Abruzzo, og ligger ca. 200 km nordøst for Roma.

Pescara har omlag 123.000 innbyggere (2011). Landskapet i og omkring byen er relativt flatt, og på begge sider av sentrum ved kysten finnes flotte badestrender. Dette gjør Pescara til en populær badeby sommerstid. Det er dessuten fergeforbindelse fra havnen i Pescara til en rekke andre byer rundt Adriaterhavet.

Gamlebyen i Pescara har en rekke severdigheter, bl.a. St. Cetteus-katedralen fra 1938 – der man   kan se maleriet «Frans av Assisi» fra 1600-tallet.

Andre populære attraksjoner i Pescara er bl.a. det regionale museet «Museo delle Genti d’Abruzzo» – med utstillinger som forteller historien om Abruzzo-regionen, «Gabriele D’Annunzio»-museet – et museum som er viet dikteren D’Annunzios liv og virke samt det moderne kunstmuseet «Victory Column».

Byen har også et sjømuseum, som er verdt et besøk.  Det er ellers gode shoppingmuligheter i sentrum av Pescara, og i byens viktigste handlegate «Corso Umberto», ligger en rekke motebutikker.

Byens flyplass – Abruzzo International Airport – ligger 5,5 km sørvest for sentrum.