Leiebil Pescara Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Pescara Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Pescara Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Pescara Lufthavn gjennom oss.

Pescara Lufthavn guide

Bilutleie Pescara Lufthavn
Leiebil Pescara Lufthavn

Abruzzo International Airport (PSR) – som er det offisielle navnet på Pescara Lufthavn – ligger 5,5 km sørvest  for sentrum av kystbyen Pescara, ved Adriaterhavet i Midt-Italia.
Flyplassen heter på italiensk «Aeroporto Internationale d’Abruzzo».

Pescara Lufthavn er en relativt liten internasjonal flyplass, som åpnet for sivil trafikk i 1996. Den betjenes først og fremst av lavprisselskaper som Ryanair og Alitalia, som har direkteruter til en rekke europeiske byer – bl.a. Barcelona, Bergamo, Brussels, Frankfurt, London, Paris, Milano og Tirana.

Flyplassen betjente 550.000 passasjerer i 2011.

Pescara Lufthavn har relativt få fasiliteter for reisende, men man finner et lite utvalg av butikker, restauranter og barer i terminalbygningen. I tillegg finnes turistkontor, informasjons-disk, konferanse- og møterom, bank og minibank.

Det er gode transportmuligheter fra flyplassen og inn til Pescara sentrum, og man kan velge mellom buss eller taxi. I tillegg har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen, dersom man ønsker å leie bil i Pescara. De mest kjente er bl.a. Avis, Hertz, Europcar og Sixt.

Dersom man ønsker overnatting nær flyplassen, finnes det flere hoteller i nærområdet.