Leiebil Imperia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Imperia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Imperia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Imperia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Imperia gjennom oss.

Imperia guide

Bilutleie Imperia
Leiebil Imperia

Kystbyen Imperia ligger nordvest i Italia ved Middelhavet i regionen Liguria –  ca. 100 km sørvest for byen Genova.
Imperia har omlag 43.000 innbyggere (2010), og var tidligere to separate byer – Oneglia i øst og Porto Maurizio i vest. Idag er Oneglia den moderne bydelen i Imperia, og Porto Maurizio den historiske bydelen. Elven Impero skiller bydelene fra hverandre.

Imperia er kjent for sin olivenolje-produksjon, og i byens museum «Museo del Olivio» kan besøkende lære mer om dette.

Andre severdigheter i Imperia er bl.a. San Maurizio-katedralen fra 1838 – som er regionens største kirke, klosteret Santa Chiara fra 1741 samt kirken San Giovanni Battista fra 1700-tallet.

Imperia er en populær turistdestinasjon i sommerhalvåret, og byens flotte sandstrand innbyr til bading og vannsportsaktiviteter.

Ellers har byen et spennende maritimt museum, som kan anbefales et besøk.

Med leiebil i Imperia kan man ta hyggelige dagsturer og avstikkere, og i området omkring byen  finnes et kupert landskap med fjell og skog, middelalderlandbyer samt maleriske kyst- og feriebyer.

Nærmeste italienske internasjonale flyplass er Genova Airport, som ligger 110 km nordøst for Imperia. Også Nice Airport – Côte d’Azur i Frankrike kan være et alternativ. Denne internasjonale flyplassen ligger 91 km sørvest for Impera.