Leiebil La Spezia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil La Spezia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie La Spezia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i La Spezia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i La Spezia gjennom oss.

La Spezia guide

Bilutleie La Spezia
Leiebil La Spezia

La Spezia er en havneby som ligger i Nord-Italia, nærmere bestemt i kystregionen Liguria ved Det tyrrhenske hav. Byen er hovedstad i provinsen La Spezia, og har omlag 95.000 innbyggere (2010).

La Spezia er en viktig militær og kommersiell havneby, og herfra er det fergeforbindelse til bl.a. øyene Sardinia og Korsika.

De flotte badestrendene i byen lokker mange turister hit om sommeren.

Byen ble sterkt skadet under 2. verdenskrig, og arkitekturen i sentrum består stort sett av moderne bygninger. Likevel har La Spezia noen historiske severdigheter – bl.a. borgen «Castello San Georgio» fra 1300-tallet. Borgen ligger på en høyde, og herfra har man fantastisk utsikt over havet og byen.

Også den katolske kirken «Santa Maria Assunta» fra 1500-tallet er verdt et besøk samt den nyere Christo Rei-katedralen fra 1976.

Byen har ellers arkeologisk museum, maritimt museum, selmuseum og et par kunstmuseer.

La Spezia er dessuten kjent for sin årlige jazzfestival, som er en populær begivenhet for både lokalbefolkningen og turister.

Nærmeste internasjonale flyplass er Pisa Airport, som ligger 83 km sørøst for La Spezia. Også Genova Airport (110 km) og Parma Airport (115 km) kan være alternativer.