Leiebil Parma Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Parma Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Parma Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Parma Lufthavn gjennom oss.

Parma Lufthavn guide

Bilutleie Parma Lufthavn
Leiebil Parma Lufthavn

Den internasjonale flyplassen Parma Airport (PMF) ligger i Nord-Italia, nærmere bestemt i regionen Emilia-Romagna. Flyplassen heter på italiensk «Aeroporto di Parma», og kalles ofte også for «Parma – Guiseppe Verdi Airport».

Parma Lufthavn ligger 3 km nordvest for sentrum av byen Parma, og betjener omlag 270.000 passasjerer årlig (2011).

Flyselskapene Ryanair, Air Vallée, Belle Ari og WindJet  har faste og sesongmessige ruter fra Parma Lufthavn til både inn- og utland – bl.a. til destinasjoner som Brussels, Paris, Tirana, London og Roma.

Flyplassen ble åpnet i 1991, og har en terminalbygning. Det er relativt få fasiliteter på flyplassen for reisende, men det finnes 2 kaffebarer/café samt minibank.

Dersom man har behov for overnatting nær flyplassen, ligger nærmeste hotell – «Ora City Parma» 1,4 km fra flyplassterminalen.

For å komme seg inn fra Parma Lufthavn til bysentrum kan man benytte taxi eller buss.
Det er imidlertid populært å leie bil i Parma, og på flyplassen har flere bilutleiefirmaer sine filialer – deriblant Hertz, Sixt og Europcar.

Med leiebil har man frihet til å utforske regionen i sitt eget tempo og ta hyggelige dagsturer. Bestiller man leiebil før avreise, vil bilen stå klar når man ankommer Parma Lufthavn.