Leiebil Perugia Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Perugia Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Perugia Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Perugia Lufthavn gjennom oss.

Perugia Lufthavn guide

Bilutleie Perugia Lufthavn

Leiebil Perugia Lufthavn

Perugia San Francesco d’Assisi – Umbria International Airport (PEG) ligger 10 km øst for sentrum av byen Perugia i Midt-Italia. Dette er den eneste kommersielle flyplassen i regionen Umbria.
Flyplassen het tidligere Perugia Sant’ Egidio Lufthavn, men har nå byttet navn. På italiensk heter flyplassen «Aeroporto di Perugia – San Francesco d’Assisi».

Perugia Lufthavn betjente 113.000 passasjerer i 2010, men har en kapasitet på opptil 500.000 passasjerer – etter at flyplassen ble oppgradert og modernisert i 2011.

Flyplassen er liten og effektiv, og blir først og fremst benyttet av lavprisselskaper som Ryanair, Bellair, Skybridge Airops m.fl. Det er også en del chartertrafikk her om sommeren. Noen populære destinasjoner fra Perugia Lufthavn er Milano, London, Tirana og Brussel.

Fasiliteter for reisende på flyplassen er relativt begrenset, men det finnes en butikk, en aviskiosk og en bar i terminalbygningen. Lufthavnen er tilrettelagt for funksjonshemmede.

For å komme seg inn til Perugia sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Bussturen tar omlag 20 min. – avhengig av trafikken. Dersom man ønsker å leie bil i Perugia, har bilutleiefirmaene Avis, Hertz og Europcar sine kontorer i terminalbygningen på flyplassen.

Meny