Leiebil Perugia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Perugia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Perugia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Perugia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Perugia gjennom oss.

Perugia guide

Bilutleie Perugia
Leiebil Perugia

Perugia ligger i Midt-Italia, og er hovedstad i Umbria-regionen. Byen ligger 140 km nord for Roma, på en åsrygg 450 m.o.h. mellom Tiberdalen og Lago Trasimeno –  og den har omlag 170.000 innbyggere (2011). I nærheten renner elven Tiber.

Byen er et kulturelt og økonomisk sentrum for regionen, og er rik på historie, kunst og monumenter. Perugia har dessuten to universiteter, der det eldste ble grunnlagt på 1300-tallet.

En av de mest besøkte turistattraksjonene i Perugia er den godt bevarte gamlebyen, der man også finner flere gamle vakre kirker – bl.a. domkirken San Lorenzo fra 1400-tallet i gotisk stil, Sant’ Angelo-kirken fra 400-tallet samt San Pietro-kirken fra 900-tallet.

Også San Dominico-klosteret er verdt et besøk, der man i tillegg kan besøke et etruskisk museum.

I byens rådhus «Palazzo du Priori» fra middelalderen finnes en berømt malerisamling med verk fra regionen, og monumentet i sentrum «Fontana Maggiore» fra 1278 er en av Italias mest berømte fontener fra denne tidsepoken. Fontenen er utsmykket med relieffer og statuer, og anses som en av verdens vakreste.

Byens flyplass – Perugia San Egidio Airport – ligger 10 km øst for sentrum.