Leiebil Bologna Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bologna Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bologna Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bologna Lufthavn gjennom oss.

Bologna Lufthavn guide

Bilutleie Bologna Lufthavn
Leiebil Bologna Lufthavn

Bologna Airport (BLQ) – som offisielt heter «Aeroporto Guglielmo Marconi» – ligger om lag 6 km nordvest for Bologna sentrum. Flyplassen betjener rundt 6 millioner passasjerer årlig.

Bologna Lufthavn har faste ruter til en rekke ulike destinasjoner i Europa – og har i tillegg en betydelig chartertrafikk. Flyplassen har to terminalbygninger, og det er gangavstand mellom disse.

Det er ingen togforbindelse fra flyplassen til Bologna sentrum, men busstilbudet er svært godt utbygget. Alternativt kan man benytte taxi. Jernbanestasjonen i Bologna er for øvrig et viktig knutepunkt med god ruteforbindelse til en rekke andre byer i Italia.

Ønsker man å leie bil på Bologna Lufthavn, er tilbudet bra. Biler i alle størrelser tilbys av internasjonale bilutleiebyråer som Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Intercar, Thrifty og Autovia.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men Hotel Sheraton ligger like i nærheten, og det  går shuttle-buss fra flyplassterminalen til hotellet.

På Bologna Lufthavn har de reisende flere restauranter, barer og butikker å velge mellom. Noen av butikkene har spesialisert seg på lokale produkter fra regionen. Andre fasiliteter på flyplassen er Business Lounge, medisinsk senter, informasjons-disk, postkontor, valutavekslings-skranke, banker og minibanker.