Leiebil Bologna Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Bologna Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Bologna Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bologna Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bologna Lufthavn guide

Bilutleie Bologna Lufthavn

Leiebil Bologna Lufthavn

Bologna Airport (BLQ) – som offisielt heter “Aeroporto Guglielmo Marconi” – ligger om lag 6 km nordvest for Bologna sentrum. Flyplassen betjener rundt 6 millioner passasjerer årlig.

Bologna Lufthavn har faste ruter til en rekke ulike destinasjoner i Europa – og har i tillegg en betydelig chartertrafikk. Flyplassen har to terminalbygninger, og det er gangavstand mellom disse.

Det er ingen togforbindelse fra flyplassen til Bologna sentrum, men busstilbudet er svært godt utbygget. Alternativt kan man benytte taxi. Jernbanestasjonen i Bologna er for øvrig et viktig knutepunkt med god ruteforbindelse til en rekke andre byer i Italia.

Ønsker man å leie bil på Bologna Lufthavn, er tilbudet bra. Biler i alle størrelser tilbys av internasjonale bilutleiebyråer som Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Intercar, Thrifty og Autovia.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men Hotel Sheraton ligger like i nærheten, og det  går shuttle-buss fra flyplassterminalen til hotellet.

På Bologna Lufthavn har de reisende flere restauranter, barer og butikker å velge mellom. Noen av butikkene har spesialisert seg på lokale produkter fra regionen. Andre fasiliteter på flyplassen er Business Lounge, medisinsk senter, informasjons-disk, postkontor, valutavekslings-skranke, banker og minibanker.

Meny