Leiebil Olbia Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Olbia Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Olbia Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Olbia Lufthavn gjennom oss.

Olbia Lufthavn guide

Bilutleie Olbia Lufthavn

Leiebil Olbia Lufthavn

Olbia Airport (OLB) er en internasjonal flyplass som ligger nordøst på den italienske øya Sardinia – omlag 3 km sørøst for sentrum av havnebyen Olbia.
Lufthavnen heter på italiensk «Aeroporto Olbia Costa Smeralda», og er en av de tre internasjonale flyplassene som finnes på øya. Kystregionen Costa Smeralda er en populær turistdestinasjon, og det er stor chartertrafikk på Olbia Lufthavn i sommersesongen.

Flyplassen betjener 1, 6 millioner passasjerer i året (2010), og det går både faste og sesongmessige direktefly herfra til inn- og utland.  En rekke flyselskaper trafikkerer her – deriblant Air Berlin, EasyJet, Lufthansa og Norwegian. Noen populære destinasjoner er bl.a.  Berlin, Wien, London, Paris, Praha, Oslo, København og Stockholm.

Flyplassen har en terminalbygning, som ble totalrenovert og oppgradert i 2004. Det finnes en rekke fasiliteter her for reisende – bl.a. butikker, barer, restauranter, informasjons-disk, konferanse-senter, medisinsk senter, banker, minibanker, apotek samt mulighet for internett-tilgang.

Olbia Lufthavn er godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Det er ingen hoteller på selve flyplassen –  nærmeste hotelsl «Borgo di Campagna» ligger 6 km fra terminalbygningen.

Dersom man ønsker å leie bil på Sardinia, har en rekke anerkjente bilutleiefirmaer sine kontorer på Olbia Lufthavn. – deriblant Easycar, Europcar og Hertz.

Man kan ellers benytte taxi eller buss for å komme seg inn til Olbia sentrum fra flyplassen.

Meny