Leiebil Reggio Calabria

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Reggio Calabria

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Reggio Calabria fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Reggio Calabria gjennom oss.

Reggio Calabria guide

Bilutleie Reggio Calabria
Leiebil Reggio Calabria

Reggio di Calabria er en kystby som ligger i regionen Calabria i Sør-Italia ved Middelhavet. Byen har omlag 186.500 innbyggere (2011), og ligger på sørspissen av den italienske halvøy ved Messinastredet. På den andre siden av stredet ligger øya Sicilia.

Landskapet i og omkring byen er fruktbart, og her dyrkes det bl.a. oliven, vin, sitrusfrukter og grønnsaker.

Fra havnen i Reggio di Calabria er det fergeforbindelse til den Sicilianske byen Messina samt til øya Malta. Båtturen over Messinastredet til Sicilia tar 20 min.

Reggio di Calabria er kjent for å være hjembyen til den kjente motedesigneren Gianni Versace, og hans familie arbeidet som skreddere her.

Byen har en rekke populære turistattraksjoner – bl.a. flere arkeologiske museer som stort sett er dedikert til antikkens Hellas. I museet «Museo Nazionale della Magna Grecia» kan man se utstillinger av berømte greske bronsestatuer fra perioden 460 – 430 f. Kr.

Andre severdigheter i byen er bl.a. festningen «Aragonese» fra 1400-tallet – et viktig historisk og kulturelt landemerke, Reggio Calabria-katedralen fra 1928 – regionens største kirke samt rester av den greske bymuren fra år 300 f. Kr.

Ellers har Reggio di Calabria flere teatre og kunstgallerier, et byhistorisk museum, et planetarium samt en flott botanisk hage.

Flyplassen Reggio Calabria Airport – «Stretto Tito Miniti» ligger 6 km sør for sentrum.