Leiebil Malta

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Malta

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Malta

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Malta fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Malta gjennom oss.

Malta guide

Bilutleie Malta
Leiebil Malta

Malta er både en republikk og en øygruppe i Middelhavet, som ligger omlag 93 km sør for den italienske øya Sicilia.
Hovedøya, med samme navn som republikken, har et areal på 246 km2. Til sammen utgjør hele Malta et landområde på 316 km2. Den totale folkemengden ligger på ca. 400.000 (2010), og de fleste bor på hovedøya Malta.

Malta har et typisk middelhavsklima med milde, fuktige vintre og varme, tørre somre.

Maltas hovedstad Valletta, en liten havneby med ca. 6.500 innbyggere – som ligger på østkysten av hovedøya. Valletta har mange historiske bygninger, og byen står i sin helhet oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Andre byområder på Malta er St. Juliens og Slierne, som også er populære feriedestinasjoner. Det samme er republikkens nest største øy, Gozo. Turismen betyr i det hele tatt svært mye for Maltas økonomi. Malta har to offisielle språk: Maltesisk og engelsk.

Blant de viktigste turistattraksjonene ellers på Malta finner vi noen bemerkelsesverdige rester av steintempler fra megalittisk tid – dvs. fra perioden 3000-2500 f. Kr. De regnes for å være unike i verden. De største steinblokkene i et av kompleksene veier hele 19 tonn. Det finnes også eksempler på gamle templer fra samme tidsperiode – som er hugget inn i fjellet.

Den eneste flyplassen på Malta – Malta International Airport – ligge rett utenfor hovedstaden Valletta.