Leiebil Hamrun

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Malta
  4. chevron_right
  5. Leiebil Hamrun

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Hamrun

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Hamrun fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Hamrun gjennom oss.

Hamrun guide

Bilutleie Hamrun
Leiebil Hamrun

Hamrun er en by som ligger på den østre, sentrale delen av Malta – 4 km sørvest for hovedstaden Valletta. Hamrun har et folketall på omlag 8.800 (2010) – og byen er først og fremst for sine mange religiøse festligheter.

Hamrun har en rekke vakre kirkebygg, der det eldste er Our Lady of Atocja Chapel fra 1600-tallet. En annen viktig kirke bærer det lange navnet Our Lady of the Miraculous Medal Church. Hvert år – på en onsdag i ”pasjonstiden” – arrangeres det en stor prosesjon fra denne kirken gjennom byens hovedgate ”Strada Rjali”.

En annen helgen som feires i Hamrun, er St. Cajetan. Det blir feiret store fester for ham hver første søndag etter 7. august. Da er det mange mennesker som strømmer til Hamrun, og handelen i byen går livlig. I tillegg til festen for St. Cajetan, feires det en fest for ”Marias uplettede unnfangelse” både den første søndagen i juli og den 8. desember – og det lokale engasjementet er formidabelt.

Et annet særpreg ved Hamrun er musikkorpsene. Det finnes tre av dem, alle med kirkelig tilknytning. De spiller en viktig rolle under de religiøse festlighetene. Hvert korps har også sin egen ”supporterklubb”.

Nærmeste flyplass er Malta International Airport, som ligger 8 km sør for Hamrun.