Leiebil Malta Lufthavn

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Malta
  4. chevron_right
  5. Leiebil Malta Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Malta Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Malta Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Malta Lufthavn gjennom oss.

Malta Lufthavn guide

Bilutleie Malta Lufthavn

Leiebil Malta Lufthavn

Malta International Airport (MLA) – lokalt ofte kalt ”Luqa” – ligger 5 kilometer sørvest for sentrum av Maltas hovedstad Valletta. Flyplassen er base for Air Malta og Ryanair. Dette er Maltas eneste flyplass, og den har én terminalbygning. Flyplassen betjener rundt 3,5 millioner passasjerer årlig.

Fra Malta Lufthavn har mange flyselskaper faste ruter til en rekke destinasjoner over hele Europa og i Nord-Afrika. Eksempelvis kan det nevnes at Norwegian flyr til Malta International Airport fra Oslo (Gardermoen), at SAS flyr fra Stockholm (Arlanda) og Jettime fra Billund i Danmark.

For å komme fra flyplassen til Valletta sentrum eller andre destinasjoner på Malta, kan man benytte buss eller taxi. Hvis man ønsker å leie bil og komme seg rundt på egen hånd på Malta,  har de anerkjente internasjonale bilutleiebyråene sine kontorer på flyplassen –  bl.a. Avis, Hertz, Budget, Europcar, Sixt, National og Thrifty. Det er viktig å huske på at det er venstrekjøring på Malta.

Det er et brukbart utvalg av butikker, snackbarer og kafeer i terminalbygningen, men ingen restauranter. Ellers tilbyr flyplassen banktjenester som valutaveksling og minibanker.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men utvalget er godt innen en rimelig avstand fra flyplassområdet. De nærmeste er Golden Tulip Vivaldi Hotel, Le Meridien og Hilton Malta.

Meny