Leiebil Qawra

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Malta
  4. chevron_right
  5. Leiebil Qawra

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Qawra

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Qawra fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Qawra gjennom oss.

Qawra guide

Bilutleie Qawra
Leiebil Qawra

Qawra er en liten by på Maltas nordkyst, som ligger omlag 16 km fra hovedstaden Valletta. Den er vokst samman med nabobyene St. Paul’s Bay og Bugibba, og de tre utgjør i dag en enhet. I det samlede byområdet bor det rundt 14.000 mennesker (2010) – men i turistesongen blir folketallet seksdoblet.

Qawra er først og fremst en badeby. Sommerstid er gjennomsnittstemperaturen over 30 grader, og av og til hender det at den kan stige til omkring 40 grader. Det finnes en rekke restauranter, puber og hoteller i Qawra – og langs hele stranden går det en vakker strandpromenade.

I Qawra finnes det et stort monument til ære for John F. Kennedy, og rundt dette monumentet ligger det en populær park med restaurant og romantiske turstier.

Blant attraksjonene ved strandpromenaden finnes det et steinaldertempel og flere andre arkeologiske severdigheter (de såkalte Dolmen-utgravningene). Rundt funnplassen ligger New Dolmen Hotel, og for å se templet må man passere hotell-lobbyen.

Qawra-tårnet ved kysten i den nordøstlige delen av byen er et av de mange tårn som Malteserordenen har oppført. I dag er det en restaurant i dette tårnet.

Det finnes ellers et eget bilmuseum i Qawra, Malta Classic Car Collection Museum.

Nærmeste flyplass er Malta International Airport, som ligger 11 km sørøst for Qawra.