Leiebil Bari > Billig > Leiebil Bari

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Bari

Finn beste pris på bilutleie i Bari ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bari. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bari guide

Bilutleie Bari Leiebil Bari

Bari er hovedstad i regionen Puglia og den største av de italienske byene som ligger ved Adriaterhavs-kysten. Den har et innbyggertall på rundt 325.000 (2010) – og spiller som havne- og industriby en viktig rolle for økonomien i Sør-Italia. Havnen ble sterkt ødelagt under 2. verdenskrig, men ble raskt bygget opp igjen. I dag er den moderne og funksjonell, og herfra går det bilferje til bl.a. Dubrovnik.

Bari ble grunnlagt av romerne, som kalte en Barium – og en periode i tidlig middelalder var byen hovedstad i den romerske provinsen Italia (som altså senere ga navn til hele landet).

Byen fikk eget universitet i 1924, og det finnes også flere andre høyskoler i og rundt sentrum. Bari har dessuten eget erkebispesete.

Et populært turistmål er den gamle bydelen Città Vecchia med sine smale, labyrintiske gater og godt bevarte middelalder-bebyggelse.Her finner vi bl.a. den romanske katedralen San Sabio fra 1100-tallet, basilikaen San Nicola fra 1000-tallet og en interessant normannisk borg. Ellers er et besøk i byens arkeologiske museum absolutt å anbefale.

Den moderne bydelen, Città Nuova, er preget av rette, regelmessige gater med flere typiske forretningsstrøk – og en del industriområder.

Nærmeste flyplass er Bari lufthavn, som ligger 11 km nordvest for byen.

Meny