Leiebil Bari

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bari

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bari

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bari fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bari gjennom oss.

Bari guide

Bilutleie Bari
Leiebil Bari

Bari er hovedstad i regionen Puglia og den største av de italienske byene som ligger ved Adriaterhavs-kysten. Den har et innbyggertall på rundt 325.000 (2010) – og spiller som havne- og industriby en viktig rolle for økonomien i Sør-Italia. Havnen ble sterkt ødelagt under 2. verdenskrig, men ble raskt bygget opp igjen. I dag er den moderne og funksjonell, og herfra går det bilferje til bl.a. Dubrovnik.

Bari ble grunnlagt av romerne, som kalte en Barium – og en periode i tidlig middelalder var byen hovedstad i den romerske provinsen Italia (som altså senere ga navn til hele landet).

Byen fikk eget universitet i 1924, og det finnes også flere andre høyskoler i og rundt sentrum. Bari har dessuten eget erkebispesete.

Et populært turistmål er den gamle bydelen Città Vecchia med sine smale, labyrintiske gater og godt bevarte middelalder-bebyggelse.Her finner vi bl.a. den romanske katedralen San Sabio fra 1100-tallet, basilikaen San Nicola fra 1000-tallet og en interessant normannisk borg. Ellers er et besøk i byens arkeologiske museum absolutt å anbefale.

Den moderne bydelen, Città Nuova, er preget av rette, regelmessige gater med flere typiske forretningsstrøk – og en del industriområder.

Nærmeste flyplass er Bari lufthavn, som ligger 11 km nordvest for byen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]