Leiebil Arezzo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Arezzo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Arezzo

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Arezzo fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Arezzo gjennom oss.

Arezzo guide

Bilutleie Arezzo
Leiebil Arezzo

Arezzo ligger i det italienske landskapet Toscana, nærmere bestemt i Arnodalen – ca. 60 km sørøst for Firenze. Byen har ca. 100.000 innbyggere (2010) – og næringslivet er preget av en del industrivirksomhet, særlig innenfor keramikk- og smykkeproduksjon.

Arrezzo ble grunnlagt av romerne, og hadde opprinnelig navnet Arretium. Byen opplevde en blomstringsperiode i middelalderen, og fremdeles finnes det rester av spennende middelalder-arkitektur i byen.

Blant de viktigste severdighetene er den gamle bymuren og den gotiske domkirken fra 1277.  Kirken huser bl.a. gravmælet til den berømte pave Gregor 10. En annen severdig kirke er Santa Maria della Pieve. Den ble oppført tidlig på 1100-tallet og er byens eldste. Den regnes som et av de vakreste romanske byggverkene i hele Toscana, og er følgelig et svært populært besøksmål.

Flere berømte middelalderkunstnere er født i Arrezo – bl.a. sonettedikteren Petrarca og maleren Giorgio Vasari. Barndomshjemmet til sistnevnte, Casa di Vasari, er bevart – og er i dag byens mest kjente museum.

Nærmeste flyplass er Siena-Ampugnano lufthavn, ca. 90 km vest for Arezzo.