Leiebil Siena

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Siena

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Siena

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Siena fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Siena gjennom oss.

Siena guide

Bilutleie Siena
Leiebil Siena

Siena er en by i Nord-Italia, som ligger i Toscana-regionen – omlag 70 km sør for Firenze. Byen har 54.000 innbyggere (2010), og er et viktig kultursentrum samt en betydelig turistby. Siena har eget universitet, som ble grunnlagt i 1240.

Siena ligger på tre høyder, og regnes for å være en av de vakreste byene i Toscana-regionen.

Byen har mange historiske severdigheter, og gamlebyen i Siena står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finner man også det gotiske rådhuset «Palazzo Pubblico» fra 1200-tallet med det 102 meter høye klokketårnet fra 1348. Tårnet er åpent for publikum.

Også Siena-katedralen –  «Duomo di Siena» – er en stor turistattraksjon. Katedralen er fra 1200-tallet og ligger på en høyde i gamlebyen. Like i nærheten ligger katedral-museet, som har mange interessante kunstverk.

Byen har ellers et arkeologisk museum samt et stort kunstmuseum – «Pinoteca Nazionale».

Siena arrangerer en rekke årlige festivaler – og hestekappløpet «Il Palio» avholdes ved torget «Piazza del Campo» 2 ganger i året (2. juli og 16. august). Kappløpene er populære arrangementer som tiltrekker seg både turister og lokalbefolkningen.

Nærmeste internasjonale flyplass er Firenze Airport – Perkolator, som ligger 77 km nord for Siena.