Leiebil Milano

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Milano

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Milano

Finn beste pris på bilutleie i Milano ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Milano. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Milano guide

Bilutleie Milano

Leiebil Milano

Milano ligger i Nord-Italia, og er hovedstad i regionen Lombardia. Selve byen har omlag 1,3 millioner innbygger (2011), mens storbyområdet inkl. forsteder har et folketall på 7,5 millioner.

Milano er Italias nest største by (etter Roma), og landets viktigste industri-, finans-, og handelssentrum. Byen er også et viktig samferdselsknutepunkt.

Milano ligger mellom elvene Ticino og Adda på en fruktbar slette, ca. 120 m.o.h.

Milano er en av verdens ledende motebyer, og er et shoppingparadis for handlelystne. I tillegg er byen et betydelig kulturelt sentrum, og er kjent for sine tallrike kirker, museer, kunstgallerier, konserthus og teatre.

En av de mest populære turistattraksjonene i Milano er Gamlebyen med domkirken “Duomo” i hvit marmor fra 1522. Domkirken er den 3. største i Europa, og er bygget i gotisk stil.

Også det kjente Operahuset “Teatro alla Scala” fra 1778 anbefales et besøk. Operahuset er et av verdens største, og har 3600 sitteplasser.

Andre attraksjoner er bl.a. parken Sempione med Sforzas palass fra 1400-tallet, et Leonardo da Vinci-museum samt kunstmuseet “Pinacoteca di Brera”

Byen har to internasjonale flyplasser –  Milano Malpensa Airport, som ligger 45 km nordvest for sentrum (og er den største) samt Milano Linate Airport, som ligger 10 km øst for sentrum.

Meny