Leiebil Bergamo

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Bergamo

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Bergamo

Finn beste pris på bilutleie i Bergamo ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bergamo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bergamo guide

Bilutleie Bergamo

Leiebil Bergamo

Bergamo er hovedstad i provinsen Bergamo, som ligger i det italienske landskapet Lombardia – 40 km nordøst for Milano. Det er kort avstand til Alpene, og de vakre dalførene Valle Brembana og Valle Seriana ligger i Bergamos nærområde. Det bor om lag 115.000 innbyggere i Bergamo (2010), som har en del industri (særlig innen tekstil, næringsmidler og elektronikk). Byen har dessuten eget universitet, som åpnet i 1968.

Bergamo ble, som så mange andre italienske byer, grunnlagt i antikken av romerne – og den bar da navnet Bergomum. I den senere historien var byen underlagt forskjellig styre. Bl.a. tilhørte den Venezia fra 1428-1797 – og senere Østerrike, til den ble italiensk i 1859.

Den gamle bydelen, Città alta, er i seg selv en viktig turistattraksjon – og her ligger også flere av byens arkitektoniske perler – bl.a. torget Piazza Vecchia. Ved torget finner vi Palazzo della Ragione fra 1190-årene – som er Italias eldste rådhus – og Palazzo della Biblioteca fra begynnelsen av 1600-tallet. Andre viktige bygninger er Palazzo Broletto og kirken Santa Maria Maggiore, begge fra høymiddelalderen.

Den nye bydelen, Città bassa, er preget av et hektisk forretningsliv – og her ligger det også flere shoppingsentre. Gatene er ellers dominert av et variert utvalg av forretninger og finansinstitusjoner.

Nærmeste flyplass er Bergamo lufthavn, som ligger 45 km nordøst for byen.

Meny