Leiebil Bergamo Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Bergamo Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Bergamo Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bergamo Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bergamo Lufthavn guide

Bilutleie Bergamo Lufthavn

Leiebil Bergamo Lufthavn

Bergamo Airport (BGY) – som bærer det offisielle navnet “Aeroporto Internationale Orio al Serio” – ligger 5 km sør for Bergamo og rundt 45 kilometer nordøst for Milano. Den fungerer som hovedflyplass for Bergamo-området, og som en av tre internasjonale flyplasser som betjener Milano. (De to øvrige er Milano-Malpensa og Milano-Linate). Det er særlig lavprisselskapene som benytter Bergamo lufthavn. I alt rundt 4,5 millioner passasjerer er innom denne flyplassen årlig.

Til og fra Bergamo Lufthavn tilbys det rimelige reiser til en rekke destinasjoner over hele Europa. Den største aktøren er det irske flyselskapet Ryanair.

Den mest effektive måten å komme seg fra Bergamo Lufthavn til Bergamo sentrum på, er å benytte shuttel-buss. Turen tar ca.15 minutter. Taxi er selvsagt også et alternativ. Skal man til Milano, går det tog videre fra jernbanestasjonen i Bergamo sentrum.

Dersom man ønsker å leie bil i Bergamo, har flere internasjonale bilutleiebyråer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen. Her finner man bl.a. de anerkjente aktørene som Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggíori og Sixt.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men i nærområdet ligger både “Starhotel Cristallo Palace” og “Hotel Piemontese”.

Bergamo Lufthavn har en rekke fasiliteter for reisende – bl.a.  flere restauranter, barer og butikker. Noen av butikkene har spesialisert seg på italiensk mote og diverse luksusartikler, mens andre har satset på typiske produkter fra Lombardia-området. I tillegg finnes legesenter, apotek, VIP Lounge og minibanker på flyplassen.

Meny