Leiebil Bergamo Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Bergamo Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Bergamo Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Bergamo Lufthavn gjennom oss.

Bergamo Lufthavn guide

Bilutleie Bergamo Lufthavn
Leiebil Bergamo Lufthavn

Bergamo Airport (BGY) – som bærer det offisielle navnet «Aeroporto Internationale Orio al Serio» – ligger 5 km sør for Bergamo og rundt 45 kilometer nordøst for Milano. Den fungerer som hovedflyplass for Bergamo-området, og som en av tre internasjonale flyplasser som betjener Milano. (De to øvrige er Milano-Malpensa og Milano-Linate). Det er særlig lavprisselskapene som benytter Bergamo lufthavn. I alt rundt 4,5 millioner passasjerer er innom denne flyplassen årlig.

Til og fra Bergamo Lufthavn tilbys det rimelige reiser til en rekke destinasjoner over hele Europa. Den største aktøren er det irske flyselskapet Ryanair.

Den mest effektive måten å komme seg fra Bergamo Lufthavn til Bergamo sentrum på, er å benytte shuttel-buss. Turen tar ca.15 minutter. Taxi er selvsagt også et alternativ. Skal man til Milano, går det tog videre fra jernbanestasjonen i Bergamo sentrum.

Dersom man ønsker å leie bil i Bergamo, har flere internasjonale bilutleiebyråer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen. Her finner man bl.a. de anerkjente aktørene som Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggíori og Sixt.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men i nærområdet ligger både «Starhotel Cristallo Palace» og «Hotel Piemontese».

Bergamo Lufthavn har en rekke fasiliteter for reisende – bl.a.  flere restauranter, barer og butikker. Noen av butikkene har spesialisert seg på italiensk mote og diverse luksusartikler, mens andre har satset på typiske produkter fra Lombardia-området. I tillegg finnes legesenter, apotek, VIP Lounge og minibanker på flyplassen.