Leiebil Pisa

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Pisa

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Pisa

Finn beste pris på bilutleie i Pisa ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Pisa. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Pisa guide

Bilutleie Pisa

Leiebil Pisa

Pisa ligger i Toscana-regionen i Nord-Italia, og har omlag 90.000 innbyggere (2010). Byen ligger nærmere bestemt ved elven Arno – 10 km fra utløpet til Det liguriske hav.

Pisa er et viktig trafikknutepunkt for Nord-Italia, og er dessuten en viktig handels- og sjøfartsby. Mange turister besøker Pisa, og byens universitet (grunnlagt i 1343) har omlag 60.000 studenter.

Pisa er verdensberømt for sitt skjeve tårn – “Torre pendente di Pisa” – som ble bygget i perioden 1175 – 1350. Tårnet er 55 meter høyt på den ene siden og 56 meter høyt på den andre. Det er anledning for publikum å komme opp i tårnet.

Det skjeve tårn i Pisa står på “Piazza del Duomo” (domkirkeplassen) eller “Piazza del Miracoli” – byens viktigste kulturelle, religiøse og turistmessige sentrum. Stedet står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her kan man også se Pisakatedralen “Duomo di Pisa” fra 1100-tallet, det runde Dåpskapellet i hvit marmor fra 1150-tallet samt Kirkegården – som ble anlagt i 1278.

Byen har også flere interessante museer – deriblant “Museo del Opera del Duomo” – et katedralmuseum med utstillinger av skulpturer og malerier.

Kunstinteresserte bør også ta turen til “Museo di San Matteo” – et kunst- og historiemuseum som ligger i klosteret “San Matteo”.

Byens flyplass – Pisa International Airport – “Galileo Galilei” – ligger 3 km sør for sentrum.

Meny