Leiebil Baia

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Baia

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Leiebil Baia

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Baia fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Baia gjennom oss.

Baia guide

Bilutleie BaiaBaia (Baiae) er en liten, idyllisk by i det sør-italienske landskapet Campania. Den ligger ved kysten ca. 15 km nord for Napoli og har bare 2.500 innbyggere (2010). Den har siden antikken vært berømt for sine svovelkilder, og var romernes mest populære badested. Denne populariteten holdt seg til langt ut i middelalderen.

Baia blir også ofte betraktet som en bydel i den større byen Bacoli (27.000 innbyggere), som har sitt sentrum 3,5 km sør for Baia.

Fortet Castello Aragonese ble påbegynt i 1490 på ruinene av en gammel romersk villa – og er en stor attraksjon i Baia. Herfra er det flott utsikt utover havet. Siden 1993 har det arkeologiske museet Campi Flegrei holdt til i Castello Aragonese, og der kan man bl.a. oppleve gipsversjoner av en rekke antikke, romerske statuer.

En annen attraksjon er Lago del Fusaro – en liten saltvannsinnsjø 1 km vest for Baia, kjent for sitt unike økosystem. En smal landstripe skiller innsjøen fra havet utenfor. Innsjøen er kjent for store forekomster av østers og muslinger, og ved bredden er det en flott park, samt en rekke restauranter og paviljonger.

Nærmeste flyplass er Napoli International Airport, som ligger ca. 27 km nordøst for Baia