Leiebil Alghero

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Alghero

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Alghero

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Alghero fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Alghero gjennom oss.

Alghero guide

Bilutleie Alghero
Leiebil Alghero

Alghero ligger ved nordvestkysten av den italienske øya Sardinia. Byen har et innbyggertall på litt over 40.000 (2010). Alghero er i utgangspunktet en tradisjonell fisker- og havneby – men den har også en betydelig turisme. En periode i middelalderen var byen katalansk koloni, og katalansk språk og kultur har fremdeles innflytelse her.

Noe av det særegne for Alghero, som ble grunnlagt i 1102,  er den tradisjonsrike, maritime matkulturen. Her serveres det sjømat som muslinger, kreps, hummer og kjempereker så å si overalt.

Ellers har byen mange historiske attraksjoner å by på, bl.a. den vakre Alghero-katedralen fra 1500-tallet og restene av de gamle befestningene rundt byen, deriblant byporten Torre del Portal. Den mest spektakulære attraksjonen ligger litt utenfor sentrum: Grotta di Nettuno (Neptuns grotte) – en imponerende stalakittgrotte. Inngangen ligger bare en meter over havflaten, og man kan komme dit via en innhogd steintrapp i klippen ovenfor. Det tilbys jevnlig guidede omvisninger her.

Alghero er også en badeby, og strendene er innbydende. Mellom strandområdet og den gamle bydelen, som er en attraksjon i seg selv, ligger det populære hotell- og utelivsområdet Lido.

Alghero er også et godt utgangspunkt for utforskning av andre deler av Sardinia.

Nærmeste flyplass er Alghero Airport Fertilia, som ligger 10 km nord for byen.