Leiebil Garda

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Garda

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Garda

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Garda fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Garda gjennom oss.

Garda guide

Bilutleie Garda
Leiebil Garda

Den lille turistbyen Garda ligger i regionen Veneto i Nord-Italia, og har 4000 innbyggere (2011). Byen ligger på den østlige bredden av Gardasjøen – som er Italias største innsjø. Garda ligger i provinsen Verona.

Garda og Gardasjøen er er populære turistmål – spesielt i høysesongen (juli og august). Det milde klimaet, det vakre landskapet, de gode mulighetene for bading og vannsportsaktiviteter har i århundrer gjort området til et ferieparadis.

I Garda kan turister besøke festningen fra middelalderen, som ligger på toppen av klippen «Rocca», og i byens pittoreske sentrum finnes butikker, barer, restauranter, romantiske torg og vakre venetianske villaer. Et yndet sted for turister i Garda er dessuten strandpromenaden med de mange hyggelige uterestaurantene.

Byen egner seg godt for dem som ønsker å slappe av i rolige omgivelser, eller vil ta hyggelige dagsturer i området. Rundt Gardasjøen ligger små landsbyer på rekke og rad, og det finnes mange slott, borger og ruiner i dette området.

Reiser man til Garda med barn, bør man også unne seg en tur i den populære fornøyelsesparken «Gardaland», som ligger 15 km sør for byen.

Nærmeste flyplass er Verona Airport – «Valerio Catullo», som ligger 35 km sørøst for Garda.