Leiebil Ancona Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Ancona Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Ancona Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Ancona Lufthavn gjennom oss.

Ancona Lufthavn guide

Bilutleie Ancona Lufthavn
Leiebil Ancona Lufthavn

Ancona Lufthavn (AOI) er de minste flyplassene med internasjonal trafikk i Italia. Ancona Folconara Lufthavn, som er det fullstendige navnet,  er oppkalt etter den berømte maleren Raffaello Sanzio (Raphael). Flyplassen ligger ved Adriaterhavskysten – snaut 20 km fra byen Ancona. Antall passasjerer som blir betjent her årlig ligger på rundt 50.000.

Det er faste ruter mellom Ancona Lufthavn og flere destinasjoner i Europa, i tillegg til at flyplassen er mye brukt til chartertrafikk.

For å komme fra Ancona Lufthavn til Ancona sentrum, kan man enten benytte tog eller buss – i tillegg til taxi, selvsagt. Ønsker man å leie bil, er de internasjonale bilutleiebyråene som  Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz og Sixt representert her.

Det er flere butikker på Ancona Lufthavn, bl.a. et par med lokale spesialiteter. Ellers er det både restaurant, et par snackbarer og barer i terminalbygget.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen. Det nærmeste er Hotel Frederico, som ligger et par kilometer unna.