Leiebil Cagliari Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Cagliari Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Cagliari Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Cagliari Lufthavn gjennom oss.

Cagliari Lufthavn guide

Bilutleie Cagliari Lufthavn
Leiebil Cagliari Lufthavn

Cagliari Airport – Elmas (CAG) er en internasjonal flyplass som ligger på den italienske øya Sardinia, omlag 7 km nordvest for sentrum av byen Cagliari. På italiensk heter flyplassen «L’Aeroporto di Cagliari – Elmas».

Cagliari Lufthavn betjener 3,7 millioner passasjerer i året (2011), og har direkteruter til over 30 destinasjoner i inn- og utland. Flyselskaper som Ryanair, SAS, British Airways, EasyJet og Air Berlin har flyruter fra Cagliari Lufthavn til bl.a. Oslo, London, Madrid og Roma.

Flyplassen åpnet i 1937, og har 1 terminalbygning. Det finnes en rekke fasiliteter for reisende i terminalbygget – bl.a. bar/café/restaurant, bank, postkontor, VIP Lounge, kapell, butikker, aviskiosk/bokhandel og apotek. Det er også internett-tilgang i bygningen.
Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men det finnes flere i nærområdet.

For å komme seg fra Cagliari Lufthavn og inn til sentrum, kan man benytte taxi eller buss. Dersom man heller ønsker å leie bil, har flere kjente bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – bl.a. Avis Budget og Hertz.