Leiebil Roma Ciampino Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Roma Ciampino Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Roma Ciampino Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Roma Ciampino Lufthavn gjennom oss.

Roma Ciampino Lufthavn guide

Bilutleie Roma Ciampino Lufthavn
Leiebil Roma Ciampino Lufthavn

Roma Ciampino Airport (CIA) er en liten, men travel internasjonal flyplass som ligger 14 km sørøst for Roma sentrum. Flyplassen heter på italiensk «Aeroporto di Roma-Ciampino», og avlaster byens og landets største flyplass  Roma Airport – Fiumicino.

Roma Ciampino Lufthavn betjener omlag 4,7 millioner passasjerer årlig (2011), og flyplassen har først og fremst charter- og innenrikstrafikk. En rekke lavprisselskaper som Ryanair, Wizz Air og EasyJet har faste og sesongmessige direkteruter fra denne flyplassen til utallige europeiske storbyer.

Det er begrensede fasiliteter ved Roma-Ciampino Lufthavn, men det finnes noen få butikker, aviskiosk, caféer og kaffebarer, minibanker, postkontor, vekslingskontor, vaksinasjonsklinikk samt medisinsk senter.

I tillegg har leiebilfirmaene som Avis, Europcar, Hertz, Sixt og Thrifty sine filialer på flyplassen.

Transportmuligheter fra Roma-Ciampino Lufthavn og inn til sentrum består av buss, taxi eller leiebil – om man foretrekker å kjøre selv.

Det er populært å leie bil i Roma, og bestiller man før avreise, vil bilen stå klar når man ankommer Roma-Ciampino Lufthavn. Med leiebil i Roma har man frihet til å utforske nye og spennende steder både i og utenfor byen.

Dersom man ønsker overnatting nær flyplassen, ligger Hotel Meeting 1 km fra terminalbygningen.