Leiebil Brescia Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Brescia Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brescia Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brescia Lufthavn gjennom oss.

Brescia Lufthavn guide

Bilutleie Brescia Lufthavn
Leiebil Brescia Lufthavn

Brescia Airport – Montichiari (VBS) er en liten internasjonal flyplass som ligger i Nord-Italia ved Gardasjøen. Flyplassen heter på italiensk «Aeroporti di Brescia – Montichiari», og ligger 18 km sørøst for sentrum av byen Brescia.

Flyplassen ble åpnet i 1919, og har 1 terminalbygning. Brescia Lufthavn betjener omlag 34.000 passasjerer årlig (2011), og det er først og fremst lavprisselskaper (eks. Ryanair og Alitalia) som har chartertrafikk herfra.

Brescia Lufthavn har relativt få fasiliteter for reisende. Man finner likevel gavebutikk, aviskiosk, bar, tax-free-butikk, VIP Lounge, informasjons-skranke og bank i terminalbygget.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Brescia sentrum, kan man benytte transportmidler som taxi eller buss. Ønsker du å leiebil i Brescia, har de internasjonale utleiefirmaene Avis, Hertz, Europcar og Sixt sine kontorer på flyplassen.