Leiebil Venezia Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de billigste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser på leiebil fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde er alltid inkludert i prisen

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting av leiebilen

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig når du trenger det

Bilutleie Venezia Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Venezia Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Venezia Lufthavn gjennom oss.

Venezia Lufthavn guide

Bilutleie Venezia Lufthavn

Leiebil Venezia Lufthavn

Venezia Marco Polo Airport (VCE) ligger på fastlandet, omlag 15 km nord for Venezia sentrum, og er en av de viktigste flyplassene i Nord-Italia. Lufthavnen betjener 8 millioner reisende i året (2011), og er dermed blant de 5 travleste flyplassene i landet.

Det italienske navnet på flyplassen er «Aeroporto di Venezia Marco Polo».

41 flyselskaper – deriblant SAS, Norwegian, Swiss Air og KLM – har direkteruter fra Venezia Marco Polo Lufthavn til bortimot 50 destinasjoner i inn- og utland.

Flyplassen ble åpnet i 1960, og har 1 terminalbygning. Det finnes en rekke fasiliteter for reisende her – deriblant godt utvalg av butikker, kaffebarer/restauranter/caféer samt informasjons-disk, bank, minibanker, postkontor, bønnerom, førstehjelpsstasjon, sauna/massasjesalong og postkontor. Det er også trådløs internett-tilgang på flyplassen, og terminalbygningen er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Transport fra flyplassen og inn til Venezia sentrum består først og fremst av buss eller taxi. I tillegg kan man reise sjøveien med båtbuss like ved terminalbygningen, og billetter kan kjøpes i ankomsthallen. Båtene «Alilaguna» kjører hvert 15. min. til sentrum.

Dersom man ønsker å leie bil i Venezia, har hele 10 bilutleiefirmaer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen. Her finnes også de anerkjente og internasjonale aktørene som Avis, Hertz, Europcar og Thrifty.

Meny