Leiebil Brindisi Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Brindisi Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Brindisi Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Brindisi Lufthavn gjennom oss.

Brindisi Lufthavn guide

Bilutleie Brindisi Lufthavn
Leiebil Brindisi Lufthavn

Brindisi Airport (BDS) er en internasjonal flyplass i Sør-Italia, som ligger 3 km nord for sentrum av havnebyen Brindisi. Flyplassen kalles også ofte på italiensk «Aeroporto del Salento».

Flyplassen betjener 2 millioner passasjerer i året (2011), og har både faste og sesongmessige direkteruter til inn- og utland. Flyselskaper som bl.a. Air Berlin, Air One, Ryanair og EasyJet flyr herfra til bl.a. München, Milano, Korfu, Paris, Brussels, London og Stockholm.

Brindisi Lufthavn har eksistert siden 1923, men fungerte som militær flyplass frem til 2005.

Fasiliteter på flyplassen består av noen få butikker, bar/restaurant, salgsautomater med kalde/varme drikker, informasjons-skranke samt minibank.

Det er gode transportmuligheter fra flyplassen og inn til Brindisi sentrum, og man kan da velge mellom buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Brindisi, har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer kontorer på flyplassen – deriblant Avis, Europcar, Hertz og Sixt.

Dersom man bestiller leiebil før avreise, vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.