Leiebil Verona

  1. Hjem
  2. chevron_right
  3. Leiebil Italia
  4. chevron_right
  5. Leiebil Verona

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Verona

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Verona fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Verona gjennom oss.

Verona guide

Bilutleie Verona
Leiebil Verona

Verona ligger ved elven Adige i regionen Veneto i Nord-Italia, og har omlag 265.000 innbyggere (2011). Byen er geografisk plassert 25 km øst for sydspissen av Gardasjøen, og 110 km vest for Venezia.

Verona er et viktig kultursentrum, og har mange museer og kunstsamlinger samt en rekke historiske bygninger og monumenter. Omlag 3 millioner turister besøker byen årlig. I tillegg er Verona et viktig transportknutepunkt, og byen er kjent for sin artistiske møbelproduksjon og håndverksindustri. Verona er også kjent for sin årlige vinmesse.

Verona regnes dessuten for å være stedet der Shakespires «Romeo og Julie» utspiller seg.

Bybildet i Verona domineres av det store romerske amfiteatret «Arena di Verona», som er berømt for sine årlige operaforestillinger.

I det historiske sentrum av Verona – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste – finnes en rekke turistattraksjoner – bl.a. Verona-katedralen fra 1100-tallet, kirken «San Zeno Maggiore» fra 1100-tallet med sine berømte bronsedører og portalskulptur, kirken «San Fermo Maggiore» – oppført i perioden 1100- 1300-tallet, slottet «Castelvecchio» fra 1300-tallet (som idag huser et kunstmuseum) samt broen Ponte Scaligero – som også ble oppført på 1300-tallet.

I tillegg er bygningen «Palazzo Comunale» fra 1200-tallet – med sitt 84 meter høye tårn «Torre Lamberti» – en populær severdighet.

Byens internasjonale flyplass – Verona Airport – ligger 12 km sørvest for sentrum.