Leiebil Mallorca Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantert lave priser på leiebil

Kvalitetssikrede selskaper

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Vi er alltid tilgjengelige

Bilutleie Mallorca Lufthavn

Sammenlign priser og finn billig leiebil i Mallorca Lufthavn fra kjente og lokale leiebilselskaper. Forsikringer og ubegrenset kjørelengde er inkludert. Spar inntil 70% på bilutleie i Mallorca Lufthavn gjennom oss.

Mallorca Lufthavn guide

Bilutleie Mallorca Lufthavn
Leiebil Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Airport (PMI) – som også kalles Son Sant Joan Airport –  er en internasjonal flyplass som ligger på den spanske øya Mallorca, omlag 8 km øst for hovedstaden Palma de Mallorca. Flyplassen heter på spansk «Aeropuerto de Palma de Mallorca».

Flyplassen er den 3. travleste i Spania (etter Madrid og Barcelona), og betjener 21.1 millioner passasjerer i året. I sommersesongen er det stor chartertrafikk her.

Mallorca Lufthavn ble åpnet i 1960, og har 1 terminalbygning. Flyplassen er hovedbase for flyselskapene Air Berlin, Iberworld og Air Europa, og omlag 35 flyselskaper har direktefly herfra til 122 nasjonale og internsjonale destinasjoner.

Det er en rekke fasiliteter på flyplassen for reisende – bl.a. butikker (også tax-free-butikk), restauranter, caféer, reisebyrå, bank, minibanker, VIP Lounges, informasjons-skranke, apotek samt  førstehjelpsstasjon. Flyplassen er svært godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men man finner godt utvalg i Palma bysentrum.

Transport fra Mallorca Lufthavn og inn til sentrum består av buss eller taxi. Dersom man vil leie bil på Mallorca, har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Europcar, Goldcar, Hertz, National og Sixt.