Leiebil Mallorca Lufthavn

Sammenlign priser på bilutleie fra mer enn 1600 selskaper

Garantertlave leiebilpriser

Vi sammenligner mer enn 1600 leiebilselskaper for å finne de laveste prisene

Kvalitetssikrede merker

Sammenlign priser fra kjente selskaper som Avis, Sixt, Hertz og Europcar.

Ubegrenset kjørelengde og forsikring

Forsikring og ubegrenset kjørelengde vil alltid være inkludert i prisen oppgitt

Ingen skjulte kostnader eller avgifter

Vi legger aldri til kredittkortgebyrer eller skjulte kostnader

Ingen endring eller kanselleringsgebyr

Gratis avbestilling opptil 48 timer før planlagt henting. Vi har ingen endringsgebyrer.

Vi er alltid tilgjengelige

Vår kundeservice er alltid tilgjengelig hvis du støter på noen form for problemer

Bilutleie Mallorca Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Mallorca Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Goautos.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mallorca Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mallorca Lufthavn guide

Bilutleie Mallorca Lufthavn

Leiebil Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Airport (PMI) – som også kalles Son Sant Joan Airport –  er en internasjonal flyplass som ligger på den spanske øya Mallorca, omlag 8 km øst for hovedstaden Palma de Mallorca. Flyplassen heter på spansk “Aeropuerto de Palma de Mallorca”.

Flyplassen er den 3. travleste i Spania (etter Madrid og Barcelona), og betjener 21.1 millioner passasjerer i året. I sommersesongen er det stor chartertrafikk her.

Mallorca Lufthavn ble åpnet i 1960, og har 1 terminalbygning. Flyplassen er hovedbase for flyselskapene Air Berlin, Iberworld og Air Europa, og omlag 35 flyselskaper har direktefly herfra til 122 nasjonale og internsjonale destinasjoner.

Det er en rekke fasiliteter på flyplassen for reisende – bl.a. butikker (også tax-free-butikk), restauranter, caféer, reisebyrå, bank, minibanker, VIP Lounges, informasjons-skranke, apotek samt  førstehjelpsstasjon. Flyplassen er svært godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men man finner godt utvalg i Palma bysentrum.

Transport fra Mallorca Lufthavn og inn til sentrum består av buss eller taxi. Dersom man vil leie bil på Mallorca, har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Europcar, Goldcar, Hertz, National og Sixt.

Meny